Het Koetshuis,

elk feest in zijn eigen en onvergetelijke sfeer

Bruiloften, Feesten & Partijen

Het prachtige bijgebouw van Huize Rustoord, "Het Koetshuis", is een unieke ruimte voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten, zoals huwelijksfeesten, jubilea, recepties, themafeesten, condoleance-bijeenkomsten etc. Hierbij kan uiteraard ook het hotel-restaurant worden betrokken en kunnen voor een overnachting de bijzondere suites worden gereserveerd. De prachtige natuur op het terrein van Huize Rustoord en in de directe omgeving biedt exclusieve mogelijkheden voor Uw film- en fotoreportages.

In de loop der jaren zijn in Huize Rustoord ook vele themafeesten georganiseerd. Deze liepen uiteen van een 'Sweet Sixteen Party' tot en met een Hollywood feest. Het Koetshuis wordt daarbij steeds omgetoverd in de sfeer die bij u past en bij het door u gewenste thema.

Zonodig kunnen er speciale tenten worden geplaatst bij en/of voor "Het Koetshuis". De grootse en prachtige natuur op het terrein van Huize Rustoord in de directe omgeving geeft bijzondere en exclusieve mogelijkheden voor uw foto-reportage.

Wij kunnen ook "Het Koetshuis" voor u reserveren als het betreft het houden van een afscheidsdienst of - ceremonie. Ons restaurant in het hoofdgebouw van Huize Rustoord kan aangepast worden ingezet voor een koffietafel of afscheidsdiner bij een uitvaart. Uw persoonlijke wensen hieromtrent vernemen wij graag van u. En 'last but not least'' kan "Het Koetshuis" uitstekend worden gebruikt voor elk zakelijk evenement.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden hieromtrent.Meetings in good style and exclusive parties

It is quite obvious that the whole environment of "Huize Rustoord" is excellent to organize exclusive parties and to give a wedding-party. It is also possible to make up an arrangement with special wishes of individual guests. So in "Huize Rustoord" "nearly" everything can be arranged.