Kunstgalerie


De kunstgalerie van Huize Rustoord is volledig geïncorporeerd in het bedrijf en vormt zo een harmonieus geheel met het hotel en restaurant. Hierdoor wordt de kunstgalerie een centraal bedrijfsonderdeel.

In vele vertrekken en zelfs op het prachtige buitenterras treft u kunst aan van 1900 tot heden. De kunstcollectie is in de afgelopen jaren door de eerste generatie de Bruijn opgebouwd en kent een grote reputatie. De tweede generatie heeft zich als taak gesteld deze reputatie verder te vergroten. De kunst wordt zelf aangekocht en voor de verkoop beschikbaar gesteld. Hierdoor is een grote diversiteit van kunst van zeer bekende kunstenaars ontstaan. Er is derhalve geen sprake van exposities van andere kunstenaars, zodat een echte "kunsthandel" wordt beoogd.

De gasten van Huize Rustoord kunnen, in combinatie met een lunch of diner (vanaf 20 personen), deelnemen aan een rondleiding door het gehele bedrijf. U wordt dan in de gelegenheid gesteld de prachtige suites met vele kunstwerken te bezoeken en uitvoerige informatie te ontvangen over de geschiedenis van Huize Rustoord, over de betreffende kunstenaars en de aanwezige kunstwerken.

Hierbij moet ook vermeld worden dat Huize Rustoord als kunstgalerie geopend zal zijn tijdens onze reguliere openingstijden, waarbij men gebruik kan maken van een koffie- en theeservies of een aangeklede borrel. Een verblijf in het bijzonder sfeervolle Huize Rustoord in combinatie met deze rondleiding is zeer aanbevelenswaardig. Een echte verrassing!

Online Sales modern art & antiques


De openingstijden luiden als volgt:

MAANDAG:
DINSDAG:
WOENSDAG:
DONDERDAG:
VRIJDAG:
ZATERDAG:
ZONDAG:
gesloten (open op aanvraag)
gesloten (open op aanvraag)
10:00 uur tot 17:00 uur
10:00 uur tot 17:00 uur
10:00 uur tot 17:00 uur
10:00 uur tot 18:00 uur
10:00 uur tot 18:00 uur
Art gallery

Visiting "Huize Rustoord" you arrive in a mysterious labyrinth of modern and contemporary art. It is no coincidence that the de Bruijn - family has chosen this majestic countryseat as the scenery to present her exceptional collection of modern and contemporary art in an unsurpassable way.
You can choose from the paintings of the still undiscovered artist to the well- reputaded painters, from paintings to sculptures, from contemporary art to antiques, from furniture to ornamental objects.

.. A mysterious labyrinth of modern and contemporary art

.. Once seen, you can never get away from the thought of "Huize Rustoord", fully devoted to art.