Outdoor Sportclinic


Huize Rustoord is gelegen op een landgoed waardoor het genieten is van natuur en ruimte in optima forma. Om in zo'n unieke buitenomgeving bezig te gaan met gezond bewegen is een buitenkansje wat je niet voorbij wilt laten gaan.

Huize Rustoord heeft een eigen Outdoor Clinic opgezet. Er is een uniek en veelzijdig programma opgesteld waarbij voor iedereen mogelijkheden zijn om aan deel te nemen. Bewegen is goed voor iedereen en juist deze clinic geeft u een mogelijkheid daartoe. Een bijzondere combinatie van sport- en spelfaciliteiten worden ingezet op een laagdrempelige, doch professionele, manier waardoor de verleiding om hieraan mee te doen wel erg groot wordt.

Huize Rustoord nodigt u van harte uit om onder deskundige leiding, deel te nemen aan deze avontuurlijke en gezonde "Outdoor Clinic". Een gelegenheid om in het meest pure stukje natuur te beleven wat 'buiten' bewegen voor u kan betekenen.

Het complete programma van onze Outdoor Clinics heeft veel te bieden, zelfs een Auto Rally Event. Huize Rustoord vormt met haar prachtige ligging een uniek decor voor een dergelijk auto evenement. Wij zorgen er graag met u voor om ook dit event tot een succes te maken en kunnen dit desgewenst op verschillende manieren 'culinair' verzorgen.
Wilt u dit 'outdoorevent' ook 'beleven' neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Voor particulieren en bedrijven een sportief event. En wat voor familiefeest u ook heeft deze Outdoor Clinic zal u zeer aanstaan. Gaat het om een bedrijfsbijeenkomst dan zal deze een sportief tintje krijgen en er zal nog lang over worden nagepraat. Ervaar zelf dit sportieve event en maak tegelijkertijd kennis met de unieke en veelzijdige topaccommodatie van Huize Rustoord, gelegen op een schitterend stukje natuur.