Roofvogel workshop


De werkelijk schitterende natuur op eigen terrein van Huize Rustoord en direct daar omheen, leent zich uitstekend voor deze niet alledaagse bezigheid. Huize Rustoord introduceert in directe samenwerking met "Adellijk Vermaak" deze unieke kennismaking met roofvogels en laten u tegelijkertijd iets 'onwerkelijks' ervaren. Blaffende bloedhonden en de supersnelle vlucht van de valk maken deel uit van een bijzondere show waarbij de werkelijkheid en realiteit van de 'oude adel' wordt herbeleefd. En niet alleen door te luisteren en te kijken, u gaat zelf ook actief aan de slag met de roofvogels.

Het programma is uitgebreid en het blijft dus niet alleen bij het verkrijgen van leerzame informatie over alle aspecten van de roofvogels. Aan het einde van de workshop ervaart u zelf hoe licht bijvoorbeeld een havik op uw valkenierhandschoen landt.
Programma:

Ontvangst met koffie en gebak
|   na de persoonlijke kennismaking wordt u vast verrast met interessante anekdotes over de valkerij

Valkerij workshop
|   informatie over de cultuur-historie van valkerij in de lage landen
|   alle deelnemers krijgen een roofvogel op de hand
|   alle deelnemers laat zelf een roofvogel vliegen

Wijproeverij
|   desgewenst kan ruimte worden ingepland voor een zogenaamde 'wijnproeverij'

Adellijk Diner
|   wat is er heerlijker dan af te sluiten met een streek- en seizoensproducten dinerHuize Rustoord zorgt ervoor dat alles gebeurt onder de meest deskundige leiding van een nationaal top valkenier. Dit event zal een bijzondere en positieve impact hebben op u en zorgt voor een overgetelijke herinnering.

Wilt u dit event ook 'beleven' neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Huize Rustoord heeft dit programma samengesteld voor zowel particulieren als bedrijven. Deze workshop maakt van uw speciale feest of bijeenkomst een onvergetelijke dag vol unieke persoonlijke ervaringen. Voor particulieren kan dit een jubileum zijn, een familiedag of bijvoorbeeld een reunie. Voor bedrijven is dit een ideale mogelijkheid om een 'anders dan anders' personeelsfeest te organiseren. Maak van uw bedrijfs bijeenkomst een event vol (ont)spanning en combineer het leerzame met het aangename. Geniet tijdens deze workshop ook van het 'culinaire aanbod' van Huize Rustoord en de unieke en veelzijdige topaccommodatie gelegen op een prachtig landgoed.

Voor meer specifieke info en achtergronden
verwijzen wij u naar de site van onze partner Adellijk Vermaak.
www.adellijk-vermaak.nl