Wijnproeverij


Huize Rustoord laat u aan de hand van een 'vinoloog' kennismaken met een aantal bijzondere wijnen. Deze, door Huize Rustoord samengestelde, wijnproeverij is een ideale mogelijkheid om met familie, vrienden, collega's of zakenrelaties te ontdekken welke wijn het beste bij u past of een bepaald gerecht.

De duur van deze wijnproeverij bedraag zo'n 1,5 tot 2 uur en wordt door Huize Rustoord compleet verzorgd. Dus inclusief vele verschillende wijnen en bij ontvangst, altijd, een heerlijk glas champagne. Indien gewenst kan Huize Rustoord voor u een kaasbuffet serveren, natuurlijk afgestemd op de te houden wijnproeverij.

Onze vinoloog leert u proeven, herkennen en ervaren wat wijn kan betekenen door zijn specifieke smaken. Ook geeft de vinoloog allerlei nuttige tips over hoe wijn gedronken moet worden en waar specifiek op te letten tijdens het proeven. Denk hierbij aan kleur, geur en afdronk van de wijn. Wat voorop staat in deze proeverij is genieten. Het leerzame deel is belangrijk maar net zo belangrijk is de gezelligheid tijdens dit 'smaakvol' event.
Wilt u deelnemen aan een 'wijnproeverij' neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Deze wijnproeverij is zowel breed inzetbaar voor allerlei particuliere 'feestjes' als ook bedrijfsmatige bijeenkomsten. Als u de uitdaging aangaat en deelneemt aan onze wijnproeverij onder leiding van een deskundig vinoloog gaat u op een bijzondere manier GENIETEN in drievoud. Als eerste van de bijzondere wijnen, ten tweede van de unieke en veelzijdige topaccommodatie van Huize Rustoord en als derde en laatste van een uniek stukje natuur op het eigen terrein van Huize Rustoord, gelegen op een schitterend landgoed.