Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

De omgeving

De omgeving

GERENOVEERD OP BASIS VAN DE ORIGNELE OPZET UIT DE JAREN TWINTIG VAN DE VORIGE EEUW

Omgeving

Achter het landhuis

Achter het landhuis is een prachtige klassieke fontein aangelegd en treft de bezoeker een bijzondere "ijsgrot" aan. Daarnaast ziet u achter het landhuis een unieke laan (400-500 meter) met rododendrons, die in de zomermaanden een prachtig beeld vertonen.

READ MORE
Omgeving

Landgoed “De Utrecht”

Het landgoed "De Utrecht" is van een bijzonder natuurhistorische waarde. In recreatief opzicht kent het bosrijke gebied een grote reputatie.

READ MORE
Omgeving

Golfbaan

Nabij gelegen bevindt zich een 18 holes-golfbaan, waar de gasten van Huize Rustoord op afspraak mogelijkheden hebben om op sportieve wijze te vertoeven.

READ MORE

Huize Rustoord

Buitenplaats Huize Rustoord

U ontdekt Huize Rustoord in het beschermde natuurgebied “De Utrecht”, gelegen in het grensgebied van de provincie Noord-Brabant. De lange rit naar Huize Rustoord verbergt een prachtig domein, woonachtig zijn de familie De Bruijn. De hele familie nodigt u uit om haar buitenverblijf te bezoeken, met een kunstgalerie, een hotel en een restaurant. Het majestueuze landhuis is met een prachtige tuin verbonden en voorzien van een golfbaan. De naam van het buitenverblijf verwijst naar het voormalige vakantieoord “De grootsheid” van de jaren twintig van de vorige eeuw. Bovendien heeft de zorgvuldige renovatie de geest van dit prachtige domein nieuw leven ingeblazen. “De grootsheid” van de jaren twintig. Huize Rustoord biedt een onvergetelijk verblijf met luxe en comfort en verrast zelfs de meest verwende bezoeker.