Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

Kunstgalerie

Kunstgalerie - Huize Rustoord

De kunstgalerie van Huize Rustoord is volledig geïncorporeerd in het bedrijf en vormt zo een harmonieus geheel met het hotel en restaurant. Hierdoor wordt de kunstgalerie een centraal bedrijfsonderdeel.

 

In vele vertrekken en zelfs op het prachtige buitenterras treft u kunst aan van 1900 tot heden. De kunstcollectie is in de afgelopen jaren door de eerste generatie de Bruijn opgebouwd en kent een grote reputatie. De tweede generatie heeft zich als taak gesteld deze reputatie verder te vergroten. De kunst wordt zelf aangekocht en voor de verkoop beschikbaar gesteld. Hierdoor is een grote diversiteit van kunst van zeer bekende kunstenaars ontstaan. Er is derhalve geen sprake van exposities van andere kunstenaars, zodat een echte “kunsthandel” wordt beoogd.

 

De gasten van Huize Rustoord kunnen, in combinatie met een lunch of diner (vanaf 20 personen), deelnemen aan een rondleiding door het gehele bedrijf. U wordt dan in de gelegenheid gesteld de prachtige suites met vele kunstwerken te bezoeken en uitvoerige informatie te ontvangen over de geschiedenis van Huize Rustoord, over de betreffende kunstenaars en de aanwezige kunstwerken.

 

Hierbij moet ook vermeld worden dat Huize Rustoord als kunstgalerie geopend zal zijn tijdens onze reguliere openingstijden, waarbij men gebruik kan maken van een koffie- en theeservies of een aangeklede borrel. Een verblijf in het bijzonder sfeervolle Huize Rustoord in combinatie met deze rondleiding is zeer aanbevelenswaardig. Een echte verrassing!

ONLINE SALES MODERN ART & ANTIQUES