Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

Art & beauty

Masters in Art & Beauty

Met veel genoegen en trots laten wij u weten, dat wij per 1 mei 2017 een samenwerking aan gaan met cosmetisch arts Dr. Pascale Schoofs van de Aureus kliniek. Naast jaren ervaring is Pascale Schoofs per september 2016 als enige arts in Nederland, gecertificeerd door de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde. Uw unieke en natuurlijke schoonheid staat voor haar centraal.

Met uiterste zorg en behoud van uw unieke gezichtskenmerken, herstelt zij het natuurlijk evenwicht van uw huid en optimaliseert uw gezichtscontouren.

Nieuwsgierig geworden?! U kunt met Pascale, en haar expertise, kennis maken tijdens een afspraak op Huize Rustoord. Pascale vertelt u vanuit haar kennis en ruime ervaring, graag over de mogelijkheden uw gezicht te verfraaien d.m.v. onder andere injectables (fillers en botuline toxine). Een eerlijk en duidelijk verhaal, waardoor u weet wat deze behandelingen voor u persoonlijk kunnen betekenen. Uiteraard kan zij u meteen behandelen.

Deze behandelingen zullen plaatsvinden in het Theehuis, prachtig gelegen in de rustgevende natuur rondom Huize Rustoord. In de toekomst zal Dr. Pascale Schoofs op vaste data aanwezig zijn te Huize Rustoord.

Vanwege beperkte aantal plaatsen, adviseren wij u om snel te reserveren!

 

Dit kan telefonisch via 013-5167000 of per mail info@huizerustoord.nl o.v.v. “behandeling injectables”.

 

ADRES

Lage Mierdseweg 17 - 5085 NC Esbeek

TELEFOON

013-5167000

EMAIL

info@huizerustoord.nl

CONTACT

Stuur een Bericht

Naam :


Email :


Uw Bericht :