Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

Workshops & Clinics

Huize Rustoord

Wijnproeverij

Huize Rustoord

Roofvogel Workshop

Huize Rustoord

Outdoor Sportclinic

Huize Rustoord

Wijnproeverij

Huize Rustoord laat u aan de hand van een ‘vinoloog’ kennismaken met een aantal bijzondere wijnen. Deze, door Huize Rustoord samengestelde, wijnproeverij is een ideale mogelijkheid om met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties te ontdekken welke wijn het beste bij u past of een bepaald gerecht.

De duur van deze wijnproeverij bedraag zo’n 1,5 tot 2 uur en wordt door Huize Rustoord compleet verzorgd. Dus inclusief vele verschillende wijnen en bij ontvangst, altijd, een heerlijk glas champagne. Indien gewenst kan Huize Rustoord voor u een kaasbuffet serveren, natuurlijk afgestemd op de te houden wijnproeverij.

 

Onze vinoloog leert u proeven, herkennen en ervaren wat wijn kan betekenen door zijn specifieke smaken. Ook geeft de vinoloog allerlei nuttige tips over hoe wijn gedronken moet worden en waar specifiek op te letten tijdens het proeven. Denk hierbij aan kleur, geur en afdronk van de wijn. Wat voorop staat in deze proeverij is genieten. Het leerzame deel is belangrijk maar net zo belangrijk is de gezelligheid tijdens dit ‘smaakvol’ event.

Wilt u deelnemen aan een ‘wijnproeverij’ neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Deze wijnproeverij is zowel breed inzetbaar voor allerlei particuliere ‘feestjes’ als ook bedrijfsmatige bijeenkomsten. Als u de uitdaging aangaat en deelneemt aan onze wijnproeverij onder leiding van een deskundig vinoloog gaat u op een bijzondere manier GENIETEN in drievoud. Als eerste van de bijzondere wijnen, ten tweede van de unieke en veelzijdige topaccommodatie van Huize Rustoord en als derde en laatste van een uniek stukje natuur op het eigen terrein van Huize Rustoord, gelegen op een schitterend landgoed.

Huize Rustoord

Roofvogelshow

De werkelijk schitterende natuur op eigen terrein van Huize Rustoord en direct daar omheen, leent zich uitstekend voor deze niet alledaagse bezigheid. Huize Rustoord introduceert in directe samenwerking met “Adellijk Vermaak” deze unieke kennismaking met roofvogels en laten u tegelijkertijd iets ‘onwerkelijks’ ervaren. Blaffende bloedhonden en de supersnelle vlucht van de valk maken deel uit van een bijzondere show waarbij de werkelijkheid en realiteit van de ‘oude adel’ wordt herbeleefd. En niet alleen door te luisteren en te kijken, u gaat zelf ook actief aan de slag met de roofvogels.

Het programma is uitgebreid en het blijft dus niet alleen bij het verkrijgen van leerzame informatie over alle aspecten van de roofvogels. Aan het einde van de workshop ervaart u zelf hoe licht bijvoorbeeld een havik op uw valkenierhandschoen landt.

PROGRAMMA:

 

Ontvangst met koffie en gebak 
na de persoonlijke kennismaking wordt u vast verrast met interessante anekdotes over de valkerij

Valkerij workshop
informatie over de cultuur-historie van valkerij in de lage landen
alle deelnemers krijgen een roofvogel op de hand
   alle deelnemers laat zelf een roofvogel vliegen

 

Wijproeverij
desgewenst kan ruimte worden ingepland voor een zogenaamde ‘wijnproeverij’

 

Adellijk Diner
   wat is er heerlijker dan af te sluiten met een streek- en seizoensproducten diner

Huize Rustoord zorgt ervoor dat alles gebeurt onder de meest deskundige leiding van een nationaal top valkenier. Dit event zal een bijzondere en positieve impact hebben op u en zorgt voor een overgetelijke herinnering. 

Wilt u dit event ook ‘beleven’ neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Huize Rustoord heeft dit programma samengesteld voor zowel particulieren als bedrijven. Deze workshop maakt van uw speciale feest of bijeenkomst een onvergetelijke dag vol unieke persoonlijke ervaringen. Voor particulieren kan dit een jubileum zijn, een familiedag of bijvoorbeeld een reunie. Voor bedrijven is dit een ideale mogelijkheid om een ‘anders dan anders’ personeelsfeest te organiseren. Maak van uw bedrijfs bijeenkomst een event vol (ont)spanning en combineer het leerzame met het aangename. Geniet tijdens deze workshop ook van het ‘culinaire aanbod’ van Huize Rustoord en de unieke en veelzijdige topaccommodatie gelegen op een prachtig landgoed. 

Voor meer specifieke info en achtergronden 
verwijzen wij u naar de site van onze partner Adelijk Vermaak.
www.adellijk-vermaak.nl

Huize Rustoord

Outdoor Sportclinic

Huize Rustoord is gelegen op een landgoed waardoor het genieten is van natuur en ruimte in optima forma. Om in zo’n unieke buitenomgeving bezig te gaan met gezond bewegen is een buitenkansje wat je niet voorbij wilt laten gaan.

Huize Rustoord heeft een eigen Outdoor Clinic opgezet. Er is een uniek en veelzijdig programma opgesteld waarbij voor iedereen mogelijkheden zijn om aan deel te nemen. Bewegen is goed voor iedereen en juist deze clinic geeft u een mogelijkheid daartoe. Een bijzondere combinatie van sport- en spelfaciliteiten worden ingezet op een laagdrempelige, doch professionele, manier waardoor de verleiding om hieraan mee te doen wel erg groot wordt.

Huize Rustoord nodigt u van harte uit om onder deskundige leiding, deel te nemen aan deze avontuurlijke en gezonde “Outdoor Clinic”. Een gelegenheid om in het meest pure stukje natuur te beleven wat ‘buiten’ bewegen voor u kan betekenen.

 

Het complete programma van onze Outdoor Clinics heeft veel te bieden, zelfs een Auto Rally Event. Huize Rustoordvormt met haar prachtige ligging een uniek decor voor een dergelijk auto evenement. Wij zorgen er graag met u voor om ook dit event tot een succes te maken en kunnen dit desgewenst op verschillende manieren ‘culinair’ verzorgen.

Wilt u dit ‘outdoorevent’ ook ‘beleven’ neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Voor particulieren en bedrijven een sportief event. En wat voor familiefeest u ook heeft deze Outdoor Clinic zal u zeer aanstaan. Gaat het om een bedrijfsbijeenkomst dan zal deze een sportief tintje krijgen en er zal nog lang over worden nagepraat. Ervaar zelf dit sportieve event en maak tegelijkertijd kennis met de unieke en veelzijdige topaccommodatie van Huize Rustoord, gelegen op een schitterend stukje natuur.