Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

Feesten & Partijen

Feesten & partijen

Het prachtige bijgebouw van Huize Rustoord, “Het Koetshuis”, is een unieke ruimte voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten, zoals huwelijksfeesten, jubilea, recepties, themafeesten, condoleance-bijeenkomsten etc. Hierbij kan uiteraard ook het hotel-restaurant worden betrokken en kunnen voor een overnachting de bijzondere suites worden gereserveerd. De prachtige natuur op het terrein van Huize Rustoord en in de directe omgeving biedt exclusieve mogelijkheden voor Uw film- en fotoreportages.

In de loop der jaren zijn in Huize Rustoord ook vele themafeesten georganiseerd. Deze liepen uiteen van een ‘Sweet Sixteen Party’ tot en met een Peaky Blinders Party. Het Koetshuis wordt daarbij steeds omgetoverd in de sfeer die bij u past en bij het door u gewenste thema.

 

Zonodig kunnen er speciale tenten worden geplaatst bij en/of voor “Het Koetshuis”. De grootse en prachtige natuur op het terrein van Huize Rustoord in de directe omgeving geeft bijzondere en exclusieve mogelijkheden voor uw foto-reportage.

Andere gelegenheden

Wij kunnen ook “Het Koetshuis” voor u reserveren als het betreft het houden van een afscheidsdienst of – ceremonie. Ons restaurant in het hoofdgebouw van Huize Rustoord kan aangepast worden ingezet voor een koffietafel of afscheidsdiner bij een uitvaart. Uw persoonlijke wensen hieromtrent vernemen wij graag van u. En ‘last but not least” kan “Het Koetshuis” uitstekend worden gebruikt voor elk zakelijk evenement.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden hieromtrent.

Huize Rustoord

Vergaderingen in goede stijl en exclusieve feesten

Het is overduidelijk dat de hele omgeving van “Huize Rustoord” uitstekend is om exclusieve feesten te organiseren en een bruiloftsfeest te geven. Het is ook mogelijk om een arrangement samen te stellen met speciale wensen van individuele gasten. Dus in “Huize Rustoord” kan “bijna” alles geregeld worden.