logo flag1.png flag2.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vergaderen

Tot 100 personen

Boutique hotel Huize Rustoord ligt al meer dan 100 jaar prachtig gelegen in het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland: landgoed “de Utrecht”. De 9 suites, in combinatie met de 3 multifunctionele zalen, zijn de perfecte combinatie voor een intiem evenement. De centrale ligging, de uitstekende bereikbaarheid en de beschikking over voldoende (bewaakte) parkeerplaatsen spelen hierbij een belangrijke rol. Huize Rustoord heeft een ruime ervaring op het gebied van meetings, incentives, conferences en events.

Voor alles

Aandacht

Alles verzorgd

Tot in de puntjes

Wij staan voor u klaar

Gastvrij

Kom langs voor een unieke

Beleving

Content Image 2

Ernst Boschzaal

Capaciteit: 6 – 100 personen
Deze kleurrijke zaal is gelegen aan de voorzijde. Hij is uitermate geschikt voor meetings van circa 20 personen of borrels/diners van circa 100 personen. Zoals de naam al doet vermoeden is deze zaal ingericht met werken van de bekende kunstenaar Ernst Bosch.

Tarieven
€ 175,- excl. BTW per dagdeel
2 dagdelen € 350,- excl. BTW
Content Image 3

Bibliotheekkamer

Capaciteit: 2 – 6 personen
De bibliotheekkamer is een zeer intieme ruimte voorzien van zithoek en openhaard. Deze ruimte is zeer geschikt voor een meeting, lunch of diner voor kleinere gezelschappen.

Tarieven
€ 75,- excl. BTW per dagdeel
2 dagdelen € 150,- excl. BTW
Content Image 87

Koetshuis

Capaciteit: 20 – 100 personen
Het koetshuis ligt rustig gelegen aan de achterzijde van Huize Rustoord. Dit authentieke koethuis heeft een landelijke ambiance. Deze ruimte biedt een grote diversiteit van meeting tot bedrijfsfeest.

Tarieven
€ 175,- excl. BTW per dagdeel
2 dagdelen € 350,- excl. BTW
Content Image 5

Theehuis

Capaciteit: 2 – 6 personen
Het theehuis is gelegen aan een prachtige vijver met uitzicht over de nabij gelegen golfbaan. Door de ligging is deze ruimte zeer privé.

Tarieven
€ 75,- excl. BTW per dagdeel
2 dagdelen € 150,- excl. BTW

Interesse of
voorstel aanvragen?

Morgen Internet - Zorgeloos website