Kunst - Natuur - Eten - Rust
Historie - Bruiloft - Golf - Lazy Sunday

Wedding

Huize Rustoord

De mooiste dag van uw leven in stijl en luxe

Huize Rustoord is een unieke trouwlocatie. Enerzijds vanwege de ligging in een prachtig lommerrijk natuurgebied en anderzijds vanwege het vervullen van de vele wensen die aan een huwelijksfeest zijn verbonden.
In de eerste plaats is Huize Rustoord uitermate geschikt voor zowel de huwelijksceremonie als de receptie, die bij mooi weer op het prachtige, ruime voorterras of in de rododendronshaag kunnen plaatsvinden. Vervolgens zijn er vele mogelijkheden voor de invulling van het diner. In dit verband moet gedacht worden aan een walking diner, een drie, vier of vijf gangen diner, een buffet etc. Daarnaast bestaan er ook ruime mogelijkheden voor het organiseren van een feestavond. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar en zelfs pagodetenten kunnen worden aangebouwd. Uw wensen met betrekking tot het licht, geluid, muziek (DJ,Band) kunnen door ons eveneens worden vervuld. Wij bieden u bovendien ook arrangementen aan voor zowel de dag- als avondfestiviteiten op de trouwdag.

Tevens is een bruidssuite beschikbaar, met een voortreffelijk, uitgebreid ontbijt in de suite. Wij kunnen ook zorg dragen voor een trouwfotograaf en het organiseren van een bruidsreportage. De directe omgeving wordt stijlvol “aangekleed” met vlaggenstokken en vuurkorven. Huize Rustoord beschikt over een eigen bloemiste, die prachtige bruidsboeketten en bruidscorsages verzorgd. Bovendien is een bewaakte parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar.

Zoals reeds is opgemerkt kunnen de festiviteiten overdag buiten plaatsvinden. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij het organiseren van het huwelijksfeest. De “weddingplanner” zal zorgen voor een onvergetelijke trouwdag. Het moge duidelijk zijn dat al uw persoonlijke wensen altijd bespreekbaar zijn, te meer daar Huize Rustoord over een breed scala van mogelijkheden beschikt.

Kortom, Huize Rustoord staat garant voor een perfecte organisatie van uw huwelijksfeest, een mijlpaal in uw leven.

Mocht u speciale wensen of vragen hebben hieromtrent kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen met via 013-5167000.